Griepvaccinatie donderdag 26 oktober

Op donderdagmiddag en -avond 26 oktober zal de griepprik en pneumokokkenprik worden gegeven in Hervormd Voorthuizen Bethabara. Wanneer je hiervoor in aanmerking komt krijg je rond 6-10 oktober een uitnodiging met daarin de tijd thuis opgestuurd. Mocht je op 19 oktober nog geen brief hebben ontvangen, maar je verwacht deze wel, neem dan telefonisch contact met ons op.

Wespen- of bijensteek?

Insectenbeten kunnen jeuk, pijn en een bult geven. Een koude, natte doek helpt tegen die klachten. Bij zwelling bij een steek van wesp, steekvlieg of bij helpt ijs of een coldpack.

Bel direct uw huisarts:

  • bij een steek in de mond, tong of keel

  • als u overgevoelig bent voor insectenbeten

Huisarts Lisette Visser stelt zich voor

Per februari 2022 is huisarts Lisette Visser bij het team gekomen. Haar vaste dagen zijn maandag en donderdag. Haar wortels liggen in Ermelo, waar ze is geboren en opgegroeid. De afgelopen jaren heeft ze met veel plezier het huisartsenvak uitgeoefend en ervaring opgedaan bij diverse praktijken. In antwoord op de vraag wat ze als eerste wil oppakken geeft ze aan "ernaar uit te kijken u te leren kennen, naar uw verhaal te luisteren en uw vragen te beantwoorden".

Corona maatregelen

Heeft u klachten heeft die kunnen passen bij het Coronavirus doe dan altijd een zelftest. Heeft u hoge koorts, last van benauwdheid of voelt u zich steeds zieker worden? Neem dan contact op met ons of buiten onze openingstijden met de huisartsenpost. Bel in een levensbedreigende situatie altijd 112