Vacature Doktersassistent

Wat zoeken wij?

Je bent een zelfstandige doktersassistent die aan het begin of midden van de loopbaan zit en je bent op zoek naar een baan voor minimaal 16 uur. In het werk word jij het eerste aanspreekpunt voor patiënten die ons benaderen via de telefoon, app of door zich te melden aan de balie. De kern van het werk is triage, het vertalen van de vraag van de patiënt en het bewaren van het overzicht. Ook ondersteun je de huisartsen en voer je administratieve taken uit.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team van vier ervaren allround assistenten. Naast de basistaken doen zij o.a. ook reizigersvaccinatie, venapuncties, ECG’s, assistentenspreekuur en ondersteunen ze de huisarts bij het ingrepenspreekuur. Hierdoor kunnen wij je een plek bieden waar je jezelf kunt ontwikkelen tot een allround assistente.

Even voorstellen

Wij zijn DoktersTeam Voorthuizen. Een groeiende dorpspraktijk in Voorthuizen op de Veluwe. Met een enthousiast team van twee huisartsen, vier praktijkondersteuners en vier assistenten bieden wij elke dag huisartsenzorg. In de praktijk leiden wij ook op en hebben we jaarlijks een huisarts in opleiding, POH in opleiding en assistenten in opleiding. Kwaliteit van zorg staat hoog in het vaandel en de focus van DoktersTeam is hierbij de mens achter de patiënt. Dit betekend aandacht geven en begrip hebben voor de zorgvraag.

Wat kun je nog meer verwachten?

  • Ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen door verdere scholing. Je bent namelijk nooit uitgeleerd.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Salaris volgens CAO, afhankelijk van jouw werkervaring.
  • Een flinke dosis werkplezier en gezelligheid! Zo hebben we twee praktijkuitjes per jaar.

Wat vragen wij?

  • Een gediplomeerde doktersassistent (of in opleiding).
  • Aandacht voor de mens staat bij jou hoog in het vaandel.
  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen.
  • Je kunt het overzicht bewaren in situaties waar veel tegelijk op je afkomt

Ok, ik ben geïnteresseerd, wat nu?

Misschien wil je eerst de sfeer proeven voordat je besluit te solliciteren. Geen probleem. Bel ons op het praktijknummer om een afspraak te maken voor een kop thee of koffie. Wil je direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met je CV en je motivatie naar administratie@doktersteam.nl gericht aan Jeroen Wierenga, praktijkmanager. In de sollicitatieprocedure zullen we je vragen om een verklaring omtrent gedrag.